Päivitykset aika vähissä, joo. Loman jälkeen on suoraan sanottuna vi**ttanu, eikä blogiin kirjoittaminen ole ollut ihan päällimmäisenä mielessä. Mikä se niin mieltä ravistaa? No tietty se, että muut hiihtää, kun itse istuu toimistossa. Nyt kuitenki alkaa taas helpottamaan, kun seuraavan kahden viikon mittaisen hiihtoloman alkuun on enää 4 päivää. Lauantaiaamuna vajaat kymmenen läskiä ynnä muuta hiihtäjää suuntaa La Graveen. Lunta odotellaan kuumeisesti.

Toinen syy vähiin päivityksiin on valokuvausharrastuksen laiminlyönti. Kamera on ollut lomalta paluusta lähtien aina väärien housujen taskussa, kotona pöydällä tai auton hansikaslokerossa ja mukana ollessaan on akku ollut tyhjä. Ei kuvia, ei tekstejä. Joku roti se olla pitää.

1324845.jpg
Arttu Muukkonen sai vangittua minut chillailemasta seinällä. La Barmaz, Verbier.

Keski-Euroopassa on vallinut korkeapaine viimeiset kolme viikkoa, eikä uutta lunta ole nähty sitten helmikuun alun. Viime viikonloppuna päätimmekin aloittaa kiipeilykauden. Se vain tuntui luonnollisemmalta vaihtoehdolta parvekkeella auringonpaahteessa nautitun aamukahvin jälkeen.

1327419.jpg
Risto liu'uttaa. Brévent, Chamonix.

Lomalla tuli hiihdettyä kahdeksan päivää, mikä on aika hyvin ottaen huomioon, että kyseiseen viikkoon mahtui myös Mardi gras. Paikallinen laskiaistiistai vietettiin hyvin kosteissa merkeissä, eikä siitä sen enempää ole sanottavaa.

1327423.jpg
Tämän lähemmäksi Rogneuxia en ole vieläkään päässyt, vaikka osa kuvassakin olevista kävi sen hoitelemassa lomani jälkeisellä viikolla.

Loman jälkeenkin on hiihdetty (ja kiivetty) ahkerasti. Kauden toinen kuutamorandokin tuli hoidettua. Kohteena jälleen Foron, jossa kuukautta aiemminkin tuli yöhiihtoa harrastettua. Seuraava päivitys tulee vasta loman jälkeen maaliskuun puolessa välissä. Tosin voihan olla, että jopa La Graven kylässä kehitys kehittyy ja teknologia on tuotu hiihtopummin (tai elintasohiihtäjän) käden ulottuville.

Lisää poikain Rogneuxin valloituksesta voi lukea Midaksen Blogista. Lauantain kiipeilyistä taas kertoo Arttu.