Jaahans. Taas olisi aika päivittää blogia. Ompa siitä viime päivityksestä taas tovi vierähtänyt. Ei ole millään ehtiny. Laitetaan nyt vaikka sen piikkiin, että muutettiin eikä ole ollut kotona nettiyhteyttä. Muutenki vapaa-aika on mennyt kiivetessä. Ja töissä on ollu todella kiireistä. Winduxi kaatu ja kameran piuha on ollut hukassa. Eipä ole kyllä edes huvittanu.

956740.jpg
Kotiovi, pikkusen pihaa ja naapurin parveke.

Muutimme siis edellisessäkin kämpässä asuneiden kämppisten (Midas, Kieran ja Erlend) kanssa uuteen hienompaan ja edullisempaan kohteeseen. Yksi sai kuitenkin jäädä.

Uusi asunto sijaitsee kuvassa näkyvän talon alakerrassa, jossa meillä on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja parit vessat sekä kylpyhuoneet. Täällä kämpissä tuntuu olevan aina riittävästi kylppäreitä ja vessoja, mikä on tietysti kiva. Yläkerrassa asuu ystävämme Bruce tyttöystävänsä kanssa. Eli koko talo pihoineen ja autotalleineen on kaveriporukan käytössä, mikä on suorastaan riemastuttavaa. Ei tarvi naapureiden kanssa tapella. Vaikkakin aidan takana asustava naapuri voi yllättyä löydettyään meidät altaastaan jäähyttelemästä saunan jälkeen. Kunhan nyt ensin saadaan se telttasauna pihalle rakennettua.

956741.jpg
Bruce on rakentanut meille kiipeilyseinän takapihalle, joten harjoittelemaan pääsee helposti vaikka joka päivä.