Jepes. Edelleen kiipeilykiellossa. 2kk on mennyt enemmän tai vähemmän kiipeilemättä. Puoli välissä pääsin siis noin viikoksi kiikuille, mutta riemu loppui lyhyeen. Tänään kävin magneettikuvauttamassa sormeni. Keskiviikkona selviää, mikä on sormen ja samalla kiipeilykauden kohtalo. Viime viikolla lääkäri sanoi, että kiipeilyharrastusta jatkaakseni sormi täytyisi leikat. Sanoi kyllä myös, että katsotaan ne kuvat ensin. Nyt siis odottellaan tuomiota. Vammana on siis A2-pulley rupture.

Tässä kuvia viimeseltä kahdelta viikolta, minkä aikana ehti sataa lunta ja viime viikon teemana olivat raivoisat ukkoskuurot helteineen. Enimmäkseen aika on mennyt töissä ja harrastellessa kaikkea muuta paitsi kiipeilyä. Tai lähinnä pyöräilyä ja haikkaamista. Juran takan käytiin katsastamassa uusi kallio, joka osoittautui juuri ja juuri liian huonoksi.

652941.jpg
Lunta kesäkuussa! Ilmasto lämpenee niin, että sukat pyörii jalassa.

652942.jpg
Edellisessä jutussa kuvin esitetyt uudet hiihtolinjat tässä kuvassa keskellä. Sisään kallioiden vasemmalta puolen. Kuva siis Jura-vuoren takaa.

Kiipeilyreissulle Plexin boulderi-paratiisiinkin saivat houkuteltua. Pakkohan se oli mennä oppaaksi, kun Midas ja Osmo eivät olleet paikkaa vielä nähneet. Samalla itsekin näin uuden sektorin, joka ei ollut ihan yhtä vaikuttava kuin se ensimmäinen, jossa kävin jo viime kesänä. Sektoreita Reto Hartmannin, joka paikan on löytänyt, mukaan on useita ja bouldereita on useita satoja. Putsaajista ja alueen kehittäjistä muutenkin vain on pula.

652944.jpg
Osmo boulderoi ja Midas pous... spottailee.

652946.jpg
Osmo kampeaa.

Lauantain aloitin projektin, jolla pidän itseni kunnossa toipumisajan yli. Tarkoitus olisi haikkailla Chamonix'ssa tunnettuja reittejä kesän ajan. Ehkä loppukesästä voisi harkita myös vähän alppinismia. Ainakin olisi mukava saada hakku käteen ja raudat jalkaan. Ehkä topata joku reilu neljän tonnin huippu.

652949.jpg
Le Tour vasta seinältä katsottuna. Ko. paikassa juuri männyn yläpuollella, pikkusen oikeaan sijatisee paikka, jossa väänsin polvenin 2kk sitten.

652950.jpg
Reilun kahden tunnin haikkaamisen jälkeen saavuin padotulle järvelle, jonne olisi kyllä päässyt autollakin.

652951.jpg
Yours truly.